Een ode aan…

Ons eerste blog willen we wijden aan de onwijs leuke samenwerking met Bruno en Robert om deze website gestalte te geven. De heren hebben de identiteit van onze zaak perfect weten om te zetten in het digitale; Bruno tekstueel en Robert visueel.

Ik heb Bruno leren kennen toen wij een klus in zijn opdracht uitvoerden. De samenwerking destijds was erg prettig en onder andere dit heeft ons doen besluiten om de afrekening van deze klus eens een keer niet geldelijk te vereffenen maar op een andere manier. Onder het genot van een kop koffie in de Prins Hendrikstraat maakten we een deal: Bruno zou ons helpen met onder andere de tekstuele invulling van onze website in ruil voor de door ons uitgevoerde werkzaamheden aan zijn huis.

Stap 1 was gezet!
Stap 2, de visuele en technische kant van het project was daarna gemakkelijk. Robert en ik spelen samen waterpolo en we kennen elkaar al erg lang. Door de jaren heen hebben we al enkele leuke projecten samen aangepakt. Zijn betrokkenheid in het project was voor mij eigenlijk een zogezegd “zekerheidje”. Zijn creatieve maar tegelijkertijd praktische manier van denken was de perfecte aanvulling op Bruno en mij.
Enige meetings en veel e-mails later met een komische fotoshoot als afsluiter ziet u hier het resultaat! We zijn enorm trots op deze samenwerking en al helemaal op het eindproduct.
Bedankt Bruno en Robert!

Bruno van den Elshout
Kunstenaar
www.brunovandenelshout.com

Robert van Dijk
UX/UI Designer
www.designkapitein.nl

Bezoek ons graag

in onze werkplaats aan de Cartesiusdwarsstraat in Den Haag om kennis te maken en uw plannen te bespreken.
Neem contact op