Een eigen aannemerij sinds 1990

Verbouwingen

Onderhoud

Renovaties

Dak- en zinkwerk

Installatie en loodgieterswerk

Verbouwingen

Door omstandigheden voldoet uw huis of werkplek niet meer aan de wensen of eisen die u er aan stelt. U wilt een muur bijplaatsen, wegbreken. Isoleren of juist ventileren. Ruimtes op een andere manier gebruiken, waardoor aansluitingen verplaatst moeten worden.

Onderhoud

Hoe goed een gebouw ook geconstrueerd is, er is altijd sprake van slijtage. Tijdig onderhoud is goed te plannen, voorkomt schade en bespaart kosten. Met regelmatige aandacht  voor bijvoorbeeld schilderwerk, voegwerk, het verwijderen van roest en aanslag beschermt u uw eigendom tegen het weer en de tijd.

Wij helpen u graag bij het opstellen en uitvoeren van een meerjarig onderhoudsplan voor uw woning of gebouw.

Renovaties

De Koning is u graag van dienst door uw renovaties voortvarend aan te pakken, zodat u er zo min mogelijk last en zo veel mogelijk plezier van hebt.

Dak- en zinkwerk

Daken en zinkwerk worden aangelegd om lang mee te gaan. Door bij de aanleg te kiezen voor kwaliteit, bespaart u zichzelf op termijn veel onnodige kosten en ongemak. Onze dakdekkers hebben kennis van zowel moderne als traditionele materialen. Als u wilt, informeren zij u bovendien graag over mogelijkheden om uw dak nieuwe toepassingen te geven. Bijvoorbeeld door de plaatsing van zonnepanelen, een daktuin of dakterras. Ook isolatie verzorgen wij graag voor u.

Ook voor reparaties aan bestaande daken, goten en afwateringssystemen kunt u bij ons terecht. Wanneer u een lekkage constateert, is het belangrijk deze snel te verhelpen. Zo beperkt u niet alleen de overlast, maar ook verdere schade aan uw woning of bedrijfspand. Bij dergelijke spoedreparaties zijn wij u graag snel en doeltreffend van dienst.

Een voorbeeld hoe wij dakwerk aanleggen met isolatieplaten en dit netjes afwerken.

Installatie en loodgietwerk

Of het nu gaat om uw wateraansluiting, om gas, elektra, internet/TV/telefoon, verwarming of het riool: u wilt erop kunnen vertrouwen dat u veilig en comfortabel kunt wonen en werken. Veel van dergelijke systemen lopen onder de grond of door muren, waar reparaties niet makkelijk uit te voeren zijn. Het is daarom belangrijk om al bij de aanleg te kiezen voor een betrouwbare partner, die garant staat voor de kwaliteit van het geleverde werk.

De Koning helpt u graag bij het ontwerpen en aanleggen van nieuwe installaties. Ook kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud, vervanging, uitbreiding of reparatie van bestaande aansluitingen en systemen. 

Hoe goed een gebouw ook geconstrueerd is, er is altijd sprake van slijtage. Tijdig onderhoud is goed te plannen, voorkomt schade en bespaart kosten. Met regelmatige aandacht  voor bijvoorbeeld schilderwerk, voegwerk, het verwijderen van roest en aanslag beschermt u uw eigendom tegen het weer en de tijd.

De Pier Scheveningen had een probleem met de riolering en uiteraard draaien wij daar onze handen niet voor om.

Tonnie Huygens

Voorman verbouwingen en timmerwerk

Ik ben voorman bij verbouwingen en timmerwerken. Ik werk graag met mijn handen en maak graag mooie dingen. Ik vind het mooi om van begin tot einde bij verbouwingen betrokken te zijn. Dat kan ik precies zien waar ik het voor doe, en wat het resultaat is van mijn werk.

Ik ben ooit als stagiair bij De Koning terecht gekomen. En er daarna altijd gebleven. Het is een fijne werkplek, met fijne collega’s en mooie projecten.

Neem contact op

Wij zijn u graag van dienst bij het voorbereiden en uitvoeren van uw verbouwingen, onderhoud en renovaties – groot en klein. Voor een offerte op maat, neemt u contact op met onze werkvoorbereider