Een eigen interieur afdeling

Meubels

Keukens

Meubels

Meubels zijn een bijzondere en toevoeging aan uw interieur. Een opvallende stoel, tafel, trap of kast geeft sfeer. Zorgvuldig ingebouwde meubels zorgen voor extra leef-, werk- en speelruimte.

Keukens

Een nieuwe keuken koopt u niet zomaar, of van iedereen. De Koning maakt u graag wegwijs in de vele mogelijkheden, zodat u kiest voor een keuken waaraan u jarenlang plezier beleeft.

Wij leveren en installeren complete inbouwkeukens en keukenapparatuur van alle bekende fabrikanten. Ook zijn wij u graag van dienst door uw keuken op maat te ontwerpen, zodat deze precies aan uw wensen voldoet. Tussenoplossingen zijn ook mogelijk: u combineert bestaande keukenmodules, wij zorgen voor naadloze integratie en installatie.

Jordy Lukassen

Interieurbouw

Ik houd mij vooral bezig met interieur opdrachten. Ik maak kasten, keukens, tafels, banken. Eigenlijk alles wat op maat gemaakt moet worden. Veel van mijn werk doe ik in de timmerfabriek, vooral de gedetailleerde en specialistische bewerkingen zoals freeswerk en togen.

Het mooie van mijn werk vind ik om iets vanuit het niets te maken, met mijn eigen handen. En omdat het maatwerk is. Iedere opdracht is weer anders en vraagt op een andere manier om slimme en creatieve oplossingen. Op papier bedenken en en uittekenen, en dan perfect inpassen en laten werken. Daar word ik erg gelukkig van.

Advies en diensten

Daag ons ook graag uit om mee te denken over interieur ideeën en oplossingen die wij op deze pagina niet noemen. Hiermee voedt u onze creativiteit en draagt u bij aan voortdurende innovatie van onze diensten.