Een eigen timmerfabriek sinds 1969

Ramen, deuren & kozijnen

Maatwerk

Restauratie

Ramen deuren en kozijnen

De Timmerfabriek staat aan de wieg van het bedrijf De Koning zoals dat er vandaag uit ziet. Al sinds 1969 ontwerpen, zagen en fabriceren wij ramen, kozijnen en deuren in alle soorten en maten – en steeds van de hoogst mogelijke kwaliteit en met alle mogelijke bijzondere aanpassingen.

Maatwerk

Onze machinerie en expertise stellen ons in staat om elke vorm van houtbewerking voor u uit te voeren. Snel, in elke gewenste hoeveelheid en in elke gewenste houtsoort. Wij kunnen produceren op basis van maatvoeringen zoals u deze aanlevert, maar ook ‘terugrekenend’ vanaf het eindresultaat dat u voor ogen heeft, zoals bijvoorbeeld een boekenkast of een meubel.

Omdat wij zelf fabriceren in onze timmerfabriek, zijn wij in staat zeer snel specifieke houtdelen te produceren en te leveren. Handig wanneer u in huis aan het klussen bent en snel over passend materiaal wilt kunnen beschikken.

Restauratie

U kunt ook bij ons terecht voor restauratie van meubels, oude houten elementen en ornamenten, zoals bijvoorbeeld trapleuningen of gedecoreerde profielen. Onze materiaalkennis stelt ons in staat om restauraties met veel precisie en langdurig resultaat uit te voeren. Een ideale manier om de sfeer van oude tijden te bewaren.

Hier een voorbeeld hoe wij omgaan met houtrot in een bestaand kozijn

Bezoek ons graag!

in onze werkplaats aan de Cartesiusdwarsstraat in Den Haag om kennis te maken en uw plannen te bespreken.